Культ - клуб достойних львів'ян
Клуб Достойних Львів'ян :  Культ - клуб достойних львів'ян культ
Відгуки відвідувачів клубу
Користувач: admin (IP-адреса схована)
Дата: 30, November, 2007 22:29

Вибачте, за незручності
Чекаємо на Ваші відгуки

Редагувати 1 раз. Останній раз 30.11.2007 22:29 користувачем admin.

Re: Відгуки відвідувачів клубу
Користувач: afftar1978 (IP-адреса схована)
Дата: 03, December, 2007 13:36

Доброго дня панове, скажіть будь ласка, що таке Культ як клуб взагалі, що у Вас відбуваєтся, яка атмосфера, які події ??? Просто цікаво хто Ви, що пропонуєте, і чим займаєтеся. Дякую.

Користувач: admin (IP-адреса схована)
Дата: 04, December, 2007 17:25

Наш клуб присвячений львівянам, які колись так і сьогодні творять історію міста. щовечора звучить жива музика джаз, блюз. організовується перегляд важливих футбольних матчів за участю українських команд. Загалом атмосфера створена для відпочинку під хорошу музику в колі друзів і однодумців. Чекаємо вас у гості.

Користувач: doc123 (IP-адреса схована)
Дата: 23, July, 2008 03:42

мені подобається дизайн закладу, ціни трохи високі, немає бидла та спортсменів... мені тут подобається! а головне - музика, особливо рок-н-ролл))

Користувач: Profesor (IP-адреса схована)
Дата: 09, June, 2009 16:02

doc123 Написав:
-------------------------------------------------------
> мені подобається дизайн закладу, ціни трохи
> високі, немає бидла та спортсменів... мені тут
> подобається! а головне - музика, особливо
> рок-н-ролл))

Приєднуюсь

Користувач: FelixDaCat (IP-адреса схована)
Дата: 13, August, 2009 12:34

Тоже нравится.

Користувач: Zwitter (IP-адреса схована)
Дата: 30, January, 2010 02:06

Ну по-перше, чому афіша на сайті з виступами груп не співпадає з тим, що дійсно відбувається в Культі????? Тут написано одне, а приходиш в ресторан, а там написано інше і грають інші гурти.

А по-друге, чому зробили мін замовлення з людини 70 грн???? :(((( То ж багато хто перестане приходити до вас..... то дуже дорого. якби ше хоча б 50 грн, або не з 1 людини, а зі столика там, напр, 150 грн! То шось недобре зробили:(

А взагалі Культ дуже класний, це моє улюблене місце відпочинку.... було, поки не зробили мін замовлення!:(

Користувач: sever (IP-адреса схована)
Дата: 04, August, 2010 14:03

В неділю, 01.08.2010, були на концерті Блюз Маркета. Вечір провели ЖАХЛИВО!!!! Перед тим як замовляти столік в Культі, ми поцікавились в адміністратора в якому жанрі працює дана група. Адміністратор сказала, що група співає блюз. Нам це підходило! Як виявляється, солісти групи дійсно мають блюзові голоси, але співають вони тими голосами пісні Майкла Джексона, Мodern Talking та іншу попсу та диско 80-х, яку замовляли звичайні відвідувачі "друзі для ІРИНКИ-ПРОВІДНОГО СПЕЦІАЛІСТА". Було відчуття, що ми попали не на концерт блюзової групи, а на приватну вечірку до Іринки. Ми заплатили за вхід, зробили замовлення на пристойну суму, тобто виконали всі вимоги клубу, і натомість отримали препоганий настрій. Адміністратор на наші скарги сказала, що хто платить, той і музику замовляє. Але ми йшли не просто перекусити в клуб культ, ми йшли НА КОНЦЕРТ БЛЮЗОВОЇ МУЗИКИ!!! А тут така лажа!!! Дуже дивуюся групі БЛЮЗ МАРКЕТ-вони так люблять грощі, що пепретворюються на лабухов, якім пофіг що співати!!! ЛЮДИ, ЯКЩО НЕ ХОЧИТЕ ПРОВЕСТИ ЖАХЛИВО СВІЙ ВЕЧІР І ЗАПЛАТИТИ ЗА ЦЕ КУПУ ГРОШЕЙ - НЕ ХОДІТЬ НА БЛЮЗ МАРКЕТ І В КУЛЬТ ТЕЖ!!!!!

P.S. Якщо ця скарга не з'явиться на сайті, те саме напишу в книзі скарг, не полінуюся!!!!

Користувач: Lia (IP-адреса схована)
Дата: 05, August, 2010 00:51

Вітання відвідувачам форуму клубу "Культ".
Хочу поділитися враженнями від мого першого візиту в клуб достойних львів'ян. Спочатку про обов'язкове, мусить бути мінімальне замовлення плюс платний вхід, приблизно 100гр на одну людину в сумі.
Персонал чемний і швидкий, кухня смачна.
Отже зібралися ми з друзями, замовили столик і прийшли послухати блюз у виконанні гурту "Блюз Маркет". Це було 1.08 2010. Початок концерту затримали майже на годину (замість 21.30 почали біля 22.30), усе було гарно, музика, наш настрій. Але потім прийшла компанія "Іринки - провідного спеціаліста", яка вчилася в Тернопільському мед вузі ( усе це гучно оголошувалося з гучномовців), з нею разом, святкували День Народження(і вже встигли десь посвяткувати :) ). Почали замовляти музику. Я була здивована тим, що це не концерт, як анонсували, а ресторанна гулянка, на яку ми попали. Що має спільного до блюзу диско 80, і апогей - КОКОДЖАМБО !!!
На наші зауваження до менеджера нам відповіли, що вони замовили, заплатили і музики грають. Нема слів. Усе можна купити.
Побажання для КУЛЬТу не пускайте такі гурти до себе - це вам ганьба. До вас прийшло багато людей відпочити , а ви дозволили якимось "бабловитим" людям "заправляти".
Людям - гурт Блюз Маркет є на рівні ресторанних халтурників!
Результат - зіпсутий настрій, краще б ми пішли в інше місце, не пощастило мені з знайомством з КУЛЬТом.

Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

© Клуб Достойних львів’ян “Культ”   
bigmir)net TOP 100